Stomatolog Beograd dr Maja Cvetkovic - Stomatološke usluge - Snimanje zuba - 011/2970-144  *  064/2455-925

22.Stomatoloska Snimanje Zuba
32.Snimanje Zuba Digitalni Ortopan
51.Snimanje Zuba Beograd
Snimanje Zuba Beograd

Snimanje zuba Beograd 

Od 2017 godine u okviru stomatološke ordinacije u Beogradu, pružamo usluge snimanja zuba. Kod nas možete uraditi digitalni ortopan odnosno panoramski snimak zuba obe vilice, kao i snimak pojedinačnih zuba, dentalni radiogram ili kako se najčeće naziva “mali snimak zuba”.

Opremu za snimanje zuba nabavili smo od jednog od vodećih svetskilh proizvodjača radiološke opreme iz Finske "Planmeca", vodeći računa da bezbednost pacijenata i naših zaposlenih bude na najvišem mogućem nivou. Digitalni aparti za snimanje zuba uz višestruko manje doze zračenja daju bolji kvalitet snimaka u odnosu na analogne aparate za snimanje zuba.

Poseban program za snimanje zuba kod dece sa smanjenom dozom zračenja.

Snimanja zuba obavljaju rendgen tehničari sa višegodšnjim iskustvom. Nije potrebno zakazivati snimanje zuba. Digitalnim snimanjem zuba doze zračenja su smanjene na minimalnu meru. Kao dodatna zaštita koriste se zaštitne kecelje i druga zaštitna oprema čime se bezbednost pacijenata dovodi na najveći mogući nivo. U slučaju potrebe naš dežurni stomatolog daće vam besplatne savete o mogućnostima lečenja vaših zuba. 

Cene:
- Digitalni ortopan, 1100 dinara (stampa na filmu + besplatno na email)
- Mali snimak zuba 350 dinara (stampa na filmu + besplatno na email)

Obezbedjen parking u dvorištu ordinacije. Lako nas je pronaći, ukoliko dolazite da snimite Vaše zube iz pravca Mirijeva, odmah posle trećeg semafora u Mirijevskom bulevaru (GSP: 74, 25P stanica Šejkina), a ukoliko dolazite iz pravca Karaburme posle TC Karaburma u blizini prvog semafora nalazi se stomatolog i rendgen kabinet za snimanje zuba – digitalni ortopan MC. 

Na osnovu kvalitetnog i jasnog snimka zuba, Vaš stomatolog će napraviti precizan plan lečenja. Ukoliko imate potrebu da snimite Vaše zube, uradite to brzo i kvalitetno u Beogradu, Karaburma - Mirijevo 

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-21h
Subota od 09-16h

Mali snimak zuba

Mali snimak zuba

Digitalni Ortopan

Digitalni Ortopan

Stomatološka ordinacija kontakt

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković
Beograd, Mirijevski bulevar 41ž 

Stomatološka ordinacija na tweeteru

064/2455925  * 011/2970-144
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
radnim danima od 09 - 21h
subotom od 09 - 21h
Kompletna usluga na jednom mestu, stomatološke usluge, snimanje zuba, digitalni ortopan. Stomatolog Beograd dr Maja Cvetković. Dobrodošli !