Stomatološke usluge

Besplatan pregled. Pozovite za informaciju o Cenama

Snimanje zuba

Digitalni ortopan 1100 dinara,
Mali snimak zuba 350 dinara.

Kvantna medicina

Primena Miktotalasne rezonantne terapije u stomatologiji

Stomatolog Beograd dr Maja Cvetković

Stomatolog Beograd dr Maja Cvetkovic 

Stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu, u ulici Mirijevski bulevar 41ž, na granici Karaburme i Mirijeva. Savremeno opremljena ordinacija sa timom iskusnih doktora stomatologije pružiće vam kvalitetne stomatoloske usluge po pristupacnim cenama. Zadovoljni pacijenti jesu i uvek ce biti nas primarni cilj, a veliki broj preporuka koje dobijamo od naših pacijenata čine nas posebno ponosnim. Posebnu pažnju posvećujemo izboru stomatoloških materijala visokog kvaliteta, kao i higijeni zubarske ordinacije i stomatoloških instrumenata. U okviru stomatološke ordinacije radi i rendgen kabinet za digitalno snimanje zuba - MC digitalni ortopan. Sve potrebno za vaše zube i vaš osmeh na jednom mestu.

Obezbedjen parking u dvorištu ordinacije.

Zubarsku ordinaciju vodi stomatolog dr Maja Cvetković, koja ima višegodišnje iskustvo u pružanju stomatoloških usluga. Zakažite na vreme kontrolu vaših zuba. Naš stomatolog imaće za vas prave savete. 

 

PREGLEDI U STOMATOLOSKOJ ORDINACIJI SU BESPLATNI... 

Stomatološke usluge možete platiti čekovima na više rata, kao i platnim karticama. 

Partneri smo MedUniqa osiguranja i Wiener Stadtische dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. 

Zaposlenima u Delhaize group mogućnost plaćanja zubarskih usluga putem administrativne zabrane do 12 rata.  

Penzionerima nudimo mogućnost plaćanja stomatoloških usluga putem penzionog čeka do 12 rata, bez učešća, dovoljan je samo poslednji penzioni ček.

 

SNIMANJE ZUBA BEOGRAD, Digitalni ortopan Mirijevo – Karaburma

Od 2017 godine u okviru stomatološke ordinacije u Beogradu, pružamo usluge snimanja zuba savremenim aparratima za digitalno snimanje zuba, jednog od vodećih proizvođača radiološke opreme Planmeca iz Finske. Snimanje zuba vrše iskusni redngen tehničari.

Snimanje zuba u Beogradu: digitalni ortopan sa štampom na filmu 1100 dinara, snimanje pojedinačnih zuba 350 dinara. Nije potrebno zakazivanje. Više o snimanju zuba

Dobrodošli...

Slika Pre I Posle 4
Slika Pre I Posle 3
Slika Pre I Posle 6
Slika Pre I Posle 5
Slika Pre I Posle 2

Print

Stomatoloske usluge Beograd

Stomatološke usluge Beograd

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju dr Maja Cvetkovic, Beograd.

Pregledi i konsultacije u stomatološkoj ordinaciji su besplatni. 

Pacijenti dobijaju kompletne informacije o cenama, stomatološkim uslugama, rizicima, savetima i svim drugim potrebnim informacijama kako bi pacijent mogao da donese odluku o preporučenim stomatološkim uslugama. 

Obavezno je zakazivanje termina unapred za stomatološke usluge, sem za snimanje zuba koje se ne zakazuje.

Stomatološke usluge:

 • Konzervativa - plombe, čišćenje kamenca na zubima..
 • Endodoncija - lečenje kanala zuba
 • Estetika - beljenje
 • Protetika - krunice, mostovi, fasete, proteze
 • Ekstrakcija zuba - vađenje zuba
 • Kvantna medicina - kvantna medicina u stomatologiji
 • Rad sa decom
 • Digitalno snimanje zuba, digitalni ortopan
 • Savetovanje

Dajemo sve od sebe da pacijenti budu ponosni na svoje zube i svoj osmeh. Pratimo i primenjujemo sve najsavremenije metode i prakse u stomatologiji, jer nam je bitan kvalitet i vaše zadovoljstvo.

NOVO! Anestezija bez igle. 

Pozovite 011/2970-144

Print

Kvantna medicina

Kvantna medicina

Kvantna medicna je nova naučna grana medicine koja objedinjuje modernu i tradicionalnu medicinu u jedno. Kvantna medicina podrazumeva primenu principa kvantne fizike i kvantne teorije u medicinske svrhe. Ona je u Briselu 1989 godine proglašena za medicinu trećeg milenijuma. Kod nas je registrovana od strane Ministarstva zdravlja kao alternativna medicina.

Osnova za objašnjenje kvantne medicine je da pored anatomsko-morfološke strukture organizma koju vidimo očima postoji i elektromagnetni kostur čoveka kroz koji cirkulišu elektromagnetni talasi stvarajući sopstveno elektromagnetno koherentno polje milimetarskog dijapazona, laserskog tipa a frekvencije od 30 do 300 GHz. Ljudski organizam poseduje karakterističnu frekvenciju elektromagnetno polja i on je sposoban da otkrije i za stoti deo procenta poremećenu frekvenciju. Znači dok je karakteristična frekvencija živog sistema stabilna biće stabilni I biohemijski procesi u organizmu, te se bolest neće razviti. Sa poremećajem frekvencje dolazi do poremećaja i u biohemijskim procesima te nastaje bolest. Prema kvantnoj medicine prvi nivo u nastanku bolesti je biofizički (poremećaj frekvencije), dok je biohemijski nivo drugi stepenik.

Kvantni pristup lečenja se zasniva u činjenici da je svaki živi organizam izvor elektromagnetnog zračenja i da zdravi organi šalju zdrave signale a bolesni izmenjene.Šaljući organizmu elektromagnetne impulse odredjene frekvencije talasne dužine i snage (10-21W/Hz cm2), vršimo stabilizaciju našeg elektromagnetnog polja i aktiviramo sistem samoizlečenja.

Predstavnik kvantne medicine je Mikrotalasna rezonantna terapija. Mikrotalasna rezonantna terapija je savremena tehnologija akupunkturne stimulacije delovanjem milimetarskih talasa generatora na odgovarajuće akupunkturne tačke. Ona se obavlja putem savremenih medicinskih aparata CEMTECH, Porog NT, Porog 1.Postignuti su značajni rezultati u prevenciji i terapiji stresa i mnogih psihosomatskih oboljenja. To je novi smer u medicini koji je omogućio delotvorno, bezopasno i bezbolno lečenje bolesti u svim područjima medicine. Miktrotalasna rezonantna terapija na potpuno prirodan i beopasan način jača imuni sistem organizma. Važna karakteristike kvantne medicine je da ona ne može da našteti ljudskom organizmu .Apsolutnih kontraindikacija u terapiji nema.

Primena Miktotalasne rezonantne terapije u stomatologiji:

 • U terapiji paradontopatije
 • Neuralgija Nervus Trgeminusa
 • Nauralgija Nervus Facijalisa (Belova paraliza)
 • Hronična upala sinusa
 • Bolna stanja nakon vadjenja zuba
 • Anestezija zuba
 • Zubobolja
 • Antistres program ...

Pored navedenog, mikrotalasna rezonantna terapija MRT se upotrebljava i u lečenju alergija, astme, išijalgije, čira na želudcu, odvikavanje od pušenja....

Uspešni smo samo dok smo zdravi, u dobroj formi i vedrog duha. Kvantna medicina nudi nov nivo kvaliteta života.

Print

Saveti i info

Saveti i info za pacijente

Šta se radi posle vadjenja zuba:

Prvog dana posle vadjenja zuba rana se ničim ne ispira, sem u posebnim slučajevima kada doktor to naglasi. Preporučuje se kašasta hrana (ni čvrsta, ni topla). Pacijent treba da spava na suprotnu stranu da se ne bi javio otok.

Šta ne treba raditi posle nameštanja bele plombe

Prvih 30 minuta do jednog sata ne treba da se jede dok se plomba ne veže.

U toku tog dana pacijent treba da izbegava obojenu hranu i piće (npr. cveklu, kafu, da ne stavlja karmin i sl.), da ne bi plomba promenila boju.

Šta uraditi ako se javi modrica nakon davanja mandibularne anestezije

Hematom (modrica) je jedna od komplikacija lokalne anestezije koja nastaje najčešće prilikom davanja mandibularne anestezije. Iglom se povredi zid krvnog suda pa se javlja otok. Otok je čvrst, elastičan i na dodir bezbolan. Češće u slučaju povreda manjih krvnih sudova javljaju se diskoloracije (promena boje sluzokože bez otoka). Promenjena boja sluzokože potiče od nakupljanja krvi.

Terapija:U prvih 24 do 48 sati hematom treba tretirati hladnim oblogama. Posle toga usta se ispiraju toplim čajevima da bi se ubrzala resorpcija. Ako postoji opasnost od infekcije (veliki otok), ili se jave znaci infekcije (povišena telesna temperatura, bol), potrebna je antibiotska terapija. U 50% slučajeva hematom je više estetski problem koji prolazi za 5-7 dana. U terapiji može pomoći i primena kvantne medicine.

Zadah iz usta

Samo pranje zuba četkicom ne može da uklni sve naslage koje se nalaze između zuba, pa hrana koja je zaostala počinje da truli, usled čega se javlja neprijatan zadah iz usta. Neophodno je da često perete zube, ali da pored četkice koristite ikonac za čišćenje zuba bar jednom dnevno. Redovno odrzavanje higijene usta, podrazumeva i pranje jezika. Sve ovo pomaže u borbi sa bakterijama koje mogu da izazovu bolesti desni, krvarenje ibolesti peridontalne osnove.

Da li je važna prevencija?

Prevencija je pola zdravlja. Prevencija znači redovan pregled usta i zuba bar 2 puta godišnje. Pregledom se konstatuje da li postoje odredjeni problemi sa zubima, i daju se pravovremeni saveti za sprečavanje nastanka bolesti zuba, ina taj način se smanjuju neprijatnosti i komplikacije i štedi novac...

Print

Cene stomatoloskih usluga 12

CENOVNIK STOMATOLOŠKIH USLUGA

 

                 
    KONZERVATIVA       ENDODONCIJA    
    bela plomba jednopovršinska   1.600 dinara     aplikacija leka hlorfenol   1.000 dinara
    bela plomba dvopovršinska   2.000 dinara     meko punjenje    1.000 dinara
    bela plomba tropovršinska MOD   2.500 dinara     drenaža   1.500 dinara
    kompozitna nadogradnja   4.000 dinara     toksavit (umrtvljenje živca zuba)   1.000 dinara
    siva plomba jednopovršinska   1.000 dinara     lečenje neinficiranog kanala jednokorenog zuba   1.200 dinara
    siva plomba dvopovršinska   1.400 dinara     lečenje neinficiranog kanala dvokorenog zuba   1.600 dinara
    siva plomba tropovršinska MOD   1.800 dinara     lečenje neinficiranih kanala trokorenog zuba   2.200 dinara
    terapija dubokog karijesa (indirektno prikrivanje pulpe)   1.000 dinara     lečenje inficiranog kanala jednokorenog zuba   1.400 dinara
    čišćenje zubnog kamenca   1.500 dinara     lečenje inficiranog kanala dvokorenog zuba   1.800 dinara
    peskiranje zuba   1.500 dinara     lečenje inficiranih kanala trokorenog zuba   2.500 dinara
    peskiranje zuba i čišćenje zubnog kamenca   2.300 dinara     revizija punjenja (jedan kanal)   3.000 dinara
    obrada paradontalog džepa   1.000 dinara     obrada kanala      500 dinara
    beljenje zuba obe vilice lampom 12.500 dinara     kompozitna faseta   3.500 dinara
    kućno beljenje zuba (folije + materijal)  12.500 dinara     hitna usluga cementiranje      600 dinara
    beljenje avitalnog zuba    5.000 dinara          
    folije za beljenje zuba (dve folije)   6.000 dinara     livena nadogradnja   2.600 dinara
    folija za bruksizam (1 folija)   3.000 dinara     fiber-blast kočić    2.600 dinara
    špric za beljenje   2.000 dinara     korekcija proteze    2.000 dinara
            reparatura proteze   2.200 dinara
    EKSTRAKCIJA       reparatura kukice i zuba   2.200 dinara
    vađenje zuba - nekomplikovana   2.000 dinara     indirektno podlaganje proteze   7.500 dinara
    vađenje zuba - komplikovano   2.500 dinara     skidanje krunice       800 dinara
    incizija    2.000 dinara     žabica    7.000 dinara
    Komplikovano vadjenje   4.500 dinara     privremena krunica    1.800 dinara
    tutmus pasta   1.700 dinara     cementiranje        600 dinara
            korekcija proteze    1.000 dinara
    DEČIJA STOMATOLOGIJA            
    uklanjanje mekih naslaga     1000 dinara          
    zalivanje fisura   1.300 dinara          
    glas-jonomerni ispuni   1.900 dinara          
    vađenje mlečnog zuba   1.300 dinara          
    SNIMANJE ZUBA            
    SNIMANJE ZUBA - DIGITALNI ORTOPAN (film+email)    1100 dinara          
    SNIMANJE ZUBA - INTRAORALNO (film+email)      350 dinara.          
                 

Print

Stomatološka ordinacija kontakt

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković
Beograd, Mirijevski bulevar 41ž 

Stomatološka ordinacija na tweeteru

064/2455925  * 011/2970-144
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
radnim danima od 09 - 21h
subotom od 09 - 21h
Kompletna usluga na jednom mestu, stomatološke usluge, snimanje zuba, digitalni ortopan. Stomatolog Beograd dr Maja Cvetković. Dobrodošli !